Bodembeheer vanuit een totaalvisie

Bij Veluwenkamp nemen we u graag het bodemonderhoud uit handen. Ook op het gebied van bodembeheer hebben we jarenlange ervaring. Bodem zien we als een divers begrip. Het gaat om ‘alles wat zich op on onder het maaiveld’ afspeelt. Dat kunnen wegen zijn, maar ook paden, trottoirs, parkeerplaatsen, goten, kolken, funderingen, riolering, speelplaatsen, etc. Vaak zijn het wezenlijke onderdelen die een groot gedeelte van de buitenruimte beslaan.

Ook voor bodemelementen geldt dat ze vaak van invloed zijn op elkaar. En ook een bodem vergt na aanleg onderhoud. Van essentieel belang daarbij is de manier waarop de nieuwe bodem wordt aangelegd. Zo kan een talud uitspoelen bij hevige regenval, maar gezaaide vegetatie kan dit tegengaan. Dan is het wel van belang dat de juiste zaaiwijze en het juiste zaad is gebruikt.

Kundige en kritische meedenkers

We verzorgen uiteenlopende bodemgerelateerde opdrachten, ook hier geldt weer dat we werken vanuit het grotere geheel. Concreet betekent dit voor u dat we verder kijken dan alleen de gevraagde dienst. En dat we kritisch zijn en u gevraagd of ongevraagd wijzen op mogelijke consequenties van een opdracht. Voor iedere specifieke situatie zoeken we naar de beste oplossing. Ook op lange termijn.

We delen onze kennis, ervaring en totaalvisie op het gebied van bodembeheer op open en eerlijke wijze met onze klanten. Onze opdrachtgevers waarderen onze aanpak, dit blijkt wel uit de lange relaties die we met veel klanten hebben opgebouwd.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via
038 444 24 62 of mail ons.
Veluwenkamp
Hilsdijk 108
8051 KE Hattem
KvK Zwolle 08212232
Certificeringen
Cerficitaten
© Veluwenkamp 2024 Privacyverklaring | Algemene voorwaarden