Wateronderhoud vanuit een totaalvisie

Bij Veluwenkamp nemen we u graag het wateronderhoud uit handen. Daaronder verstaan we alles wat zich afspeelt in, op en langs water. Zo zijn vijvers, sloten, recreatief water, stuwen, oeververdediging, sluizen, spindels, steigers wezenlijke onderdelen van de buitenruimte die een groot deel oppervlakte kunnen beslaan. Belangrijk om daar zorgvuldig mee om te gaan!

Oog voor het totaal

Het ene waterelement is vaak van invloed op het andere waterelement. Juist daarom is het zo van belang dat we bij Veluwenkamp oog hebben voor het totaal. Voor alle elementen en facetten van water. We kijken altijd naar het geheel. Een vijver ontdoen van ongewenste waterplanten kan bijvoorbeeld tot gevolg hebben dat deze weer explosief terug komen. Voor ieder vraagstuk zoeken wij, samen met u, naar het beste antwoord. Ook op lange termijn. Daarbij is het soms nodig om kritische vragen te stellen om u een duidelijk en compleet advies te geven.

Bereikbaarheid essentieel voor wateronderhoud

Natuurlijk of aangelegd water, vergt, al dan niet na aanleg, onderhoud. Bereikbaarheid is van essentieel belang voor wateronderhoud. Een watergang zonder onderhoudspad bijvoorbeeld bij beken en sprengen vergt kostbaar onderhoud. Herstel van achterstallig onderhoud aan watergangen zal de stroomsnelheid verhogen. En dat zal leiden tot uitspoeling.

Eerlijk, open en zorgvuldig

Voorzichtig ingrijpen met oog voor de juiste balans tussen nut en noodzaak vraagt om zorgvuldigheid, de juiste mensen en expertise. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. We delen onze kennis en ervaring op het gebied van wateronderhoud op open en eerlijke wijze met onze klanten. Dat doen we op onze eigen manier en we merken dat die werkt: met veel opdrachtgevers hebben we een langdurige relatie opgebouwd.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via 038 444 24 62 of mail ons.
Veluwenkamp
Hilsdijk 108
8051 KE Hattem
KvK Zwolle 08212232
Certificeringen
Cerficitaten
© Veluwenkamp 2024 Privacyverklaring | Algemene voorwaarden