Groenonderhoud vanuit een totaalvisie

Bij Veluwenkamp nemen we u graag de groenvoorziening uit handen. Wij onderhouden de totale buitenruimte. Het groenonderhoud is daarbij essentieel, ons dienstenaanbod is divers. Het kan gaan om het onderhouden van groene buitenruimte en groenvoorziening, bijvoorbeeld om bos, natuur, beplanting, gras en bermen maar ook om het bijhouden of plaatsen van hekken en poorten. Vaak staat een groenelement niet op zich en heeft het weer invloed op andere groenelementen. Daarom brengen we altijd consequenties van bepaalde werkzaamheden in kaart, denken kritisch met u mee vanuit een totaalvisie. Niet voor niets hechten wij grote waarde aan samenwerken en partnerschap.

Breed aanbod, gericht op uw vraag

Ons dienstenaanbod is breed: we vervullen al uw groenwensen. U kunt bij ons terecht voor het uitmaaien van sloten, bomen rooien, sportvelden inzaaien of bijvoorbeeld het aanleggen van beplantingen. Onze passie voor flora en fauna zijn leidend in ons werk.

Helder in advies en verwachtingen

Vanuit onze kennis, ervaring en totaalvisie geven wij helder advies. We zijn duidelijk en eerlijk in onze adviezen en in wat u van ons kunt verwachten. Daar horen soms kritische vragen bij, omdat we voor iedere specifieke situatie naar de beste oplossing zoeken. Ook op lange termijn. We delen onze kennis en ervaring op het gebied van groenvoorziening op open en eerlijke wijze met onze klanten. En dat onze opdrachtgevers dit waarderen, blijkt wel uit de lange relaties die we met veel klanten hebben opgebouwd.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via
038 444 24 62 of mail ons.
Veluwenkamp
Hilsdijk 108
8051 KE Hattem
KvK Zwolle 08212232
Certificeringen
Cerficitaten
© Veluwenkamp 2024 Privacyverklaring | Algemene voorwaarden