Ons team

Met onze mensen, onze mentaliteit en ons materieel maken we voor u het verschil. Samen bouwen we aan het klantgerichte bedrijf dat we willen zijn. Met elkaar zorgen we voor de sfeer die al vanaf de oprichting van het bedrijf zo typerend is en die medewerkers en opdrachtgevers nog altijd waarderen.

Werklust en plezier

We zijn trots op onze medewerkers en prijzen ons gelukkig met een grote groep trouwe en ervaren medewerkers die al jaren met passie voor ons werken. Daarnaast werken we met jonge mensen die het vak willen leren. Dat levert een perfecte mix op van ervaring, leergierigheid, servicegerichtheid, werklust en bovenal trots op het bedrijf.

Iedereen is belangrijk

Iedere medewerker van Veluwekamp is belangrijk en vervult een essentieel onderdeel in onze geoliede machine. Op de werkvloer staan ruim 50 medewerkers voor u klaar. Zij worden aangestuurd door onze allround uitvoerders, ieder met een eigen specialisme. Zowel de medewerkers als de uitvoerders kunnen gebruik maken van onze hypermoderne werkplaats waar ervaren monteurs dag en nacht klaar staan om het materieel draaiende te houden.

De uitvoerders leveren de projectadministratie aan bij onze administratieve medewerkers. De medewerker bedrijfsbureau zorgt voor de werkvoorraad en de bedrijfsleider heeft de algehele leiding over de organisatie.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via
038 444 24 62 of mail ons.
Veluwenkamp
Hilsdijk 108
8051 KE Hattem
KvK Zwolle 08212232
Certificeringen
Cerficitaten
© Veluwenkamp 2024 Privacyverklaring | Algemene voorwaarden