Missie, visie en ambitie

Missie, waar gaan we voor

We zijn een toonaangevend groenvoorzienings- en infrabedrijf en werken door heel Nederland. Als we een opdracht uitvoeren, denken we graag een stap verder. We brengen de consequenties van een handeling in beeld en acteren daarop. Altijd in samenspraak met de klant. Zo kunnen we samen onaangename verrassingen en onnodig werk voorkomen.

Met de juiste mensen, het juiste materieel en de juiste mentaliteit bieden wij duurzame oplossingen in groenonderhoud, bodemonderhoud en waterbeheer. Vanuit een kritische totaalvisie werken we aan groei, innovatie en duurzaamheid om nu en in de toekomst de beste landelijke specialist van aanbestede en onderhandse projecten in ons vakgebied te zijn.

Visie, waar staan we voor

In onze visie staan zowel de klant als de aarde centraal. We werken vanuit respect, naar onze klant, de aarde en onze medewerkers. We geloven in ‘samen’. Wij ontzorgen opdrachtgevers op kostenefficiënte wijze en met elkaar komen we tot duurzame en gedegen oplossingen. Om zo een positieve impact te hebben op de omgeving.

Ons DNA

De Veluwse mentaliteit past bij ons. We zijn doeners zonder poespas. Maar wel aanpakkers die vooruitkijken. We zijn zuinig op onze mensen, klanten, ons materieel en het milieu. We zijn kritisch, naar ons zelf, naar onze dienstverlening en soms ook naar de klant. Maar we werken altijd vanuit respect en vanuit de wens om met elkaar tot de beste resultaten te komen. Nu, en in de toekomst.

Ambitie

Vanuit onze passie gebruiken we onze winst om te investeren in ons materieel en in onze mensen. We willen, met gebruikmaking van kennis en kunde van externe partners, door groei en uitbreiding van ons dienstenpakket nog meer een totaalaannemer worden dan we nu al zijn. Met respect voor oude technieken volgen we de nieuwe op de voet.

Groen als gras, zo diep als water

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via
038 444 24 62 of mail ons.
Veluwenkamp
Hilsdijk 108
8051 KE Hattem
KvK Zwolle 08212232
Certificeringen
Cerficitaten
© Veluwenkamp 2024 Privacyverklaring | Algemene voorwaarden