Wij zijn Veluwenkamp

Veluwenkamp is een eigentijds groenvoorzienings- en infrabedrijf met een ‘ouderwetse’ loonwerkersmentaliteit. Al ruim 50 jaar voeren we onderhandse en aanbestede opdrachten uit voor Rijkswaterstaat, gemeenten, provincies, waterschappen, natuur- en landschapsorganisaties, private en particuliere organisaties.

In 1969 startten de drie Hattemse broers Gerard, Henk en Willem Veluwenkamp hun eigen loonwerkersbedrijf: Gebroeders Veluwenkamp. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een modern infra- en cultuurtechnisch bedrijf en treden we op als partner voor (hoofd)aannemers en voeren zelfstandig opdrachten uit voor gemeenten, provincies, waterschappen, Staatsbosbeheer en andere natuur- en landschapsorganisaties. Ook werken we voor private en particuliere organisaties.

Doeners die denken

Wij zijn gevestigd in het Gelderse Hattem en werken landelijk voor onze opdrachtgevers. We werken vanuit onze hypermoderne locatie aan de Hilsdijk.

Onze Veluwse mentaliteit maakt dat we geen praters zijn maar doeners. Maar wel doeners die denken en vooruit willen. Wij zijn harde werkers, ‘smons vroag beginne, overdag hard woarken en savons dan zieuw wel of wie wat verdiend hep’. Van maandag tot en met zaterdag staan we voor u klaar. Op zondag respecteren wij de zondagsrust, maar in dringende gevallen kunt u ook dan een beroep op ons doen.

Duurzaam ontwikkelen

Met respect voor hoe het ooit was staat Veluwenkamp niet stil. We zoeken naar en dragen bij aan de vernieuwing die deze tijd nodig heeft. We elektrificeren ons materieel, gebruiken de meest emissieloze brandstoffen en elektrisch handgereedschap is niet meer weg te denken uit onze organisatie. We weten wat er speelt in de wereld, zijn op de hoogte van klimaatmaatregelen en biodiversiteit, hebben kennis over het opruimen van teveel stikstof en uitstootvermindering. Vaak worden we betrokken bij de uitvoering van maatregelen en veranderingen. Wij laten ons goed informeren over duurzaamheid en blijven ons ontwikkelen op dit gebied. Zodat we u ook in de toekomst op verantwoorde wijze van dienst kunnen zijn.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via
038 444 24 62 of mail ons.
Veluwenkamp
Hilsdijk 108
8051 KE Hattem
KvK Zwolle 08212232
Certificeringen
Cerficitaten
© Veluwenkamp 2024 Privacyverklaring | Algemene voorwaarden