Over ons

Partner in infra en cultuurtechniek

In 1969 startten de 3 Hattemse broers Veluwenkamp hun eigen loonwerkersbedrijf. Nu ruim 40 jaar later is Veluwenkamp een modern infra- en cultuurtechnisch bedrijf dat als partner optreed voor (hoofd)aannemers maar ook zelfstandig opdrachten uitvoert voor gemeenten, provincies, waterschappen, Staatsbosbeheer en andere natuur- en landschapsorganisaties.

Korte lijnen en transparante werkwijze

In contact met ons zult u merken dat een hands on mentaliteit doorklinkt in ons doen en laten. U kunt rekenen op degelijke adviezen en uitvoering, flexibiliteit en klantgerichtheid. Met korte communicatielijnen en een transparante werkwijze kunnen infra- en cultuurtechnische disciplines zeer concurrerend worden aangeboden en kostenefficiënt worden uitgevoerd.

Historie

De historie van Veluwenkamp begint in 1969 met de oprichting van een eigen loonwerkersbedrijf door de Hattemse broers Gerard, Henk en Willem Veluwenkamp. Twintig jaar later zette het bedrijf de eerste succesvolle stappen in de aannemerij. Het familiebedrijf ‘Veluwenkamp Bedrijven’ groeide uit tot een gewaardeerd cultuurtechnisch dienstenverlener voor bedrijven, gemeenten, provincies, waterschappen, Staatsbosbeheer en andere natuur- en landschapsorganisaties. Zij verzorgt inmiddels al tientallen jaren voor haar opdrachtgevers de aanleg, het onderhoud en beheer van buitenruimten, herinrichten van grootschalige natuurgebieden en de aanleg en onderhoud van golf- en sportvelden.

 

De ‘Handelsonderneming Veluwenkamp’ ontwikkelde zich ook goed tot een zelfstandige entiteit met de in- en verkoop van machines en gereedschappen voor de grond- weg- en waterbouw. Met hen is er een prima synergie en wordt actief samengewerkt daar waar het nuttig en nodig is. (meer info zie www.hovbv.nl ). Het werkgebied van de inmiddels 75 personeelsleden verspreidde zich over geheel Midden-Nederland.