Certificering

Certificering

Veluwenkamp is een professionele organisatie met ruim 45 jaar ervaring in cultuurtechniek en groenrecycling. In infratechniek zijn wij de professionele partner voor hoofdaannemers in de civiele en GWW sector. Ondernemen met aandacht voor het milieu en waar sociaal ethische normen en winst met elkaar in balans zijn; dat is waar Veluwenkamp voor staat. Als bedrijf midden in de samenleving zijn wij gecertificeerd voor:

Erkenningsregeling Bosaannemers (ERBO)

Stichting Kwaliteit Bos-, Natuur- en Landschapswerk beheert de ERBO, de Erkenningsregeling Bosaannemers, en het bevordert de professionele kwaliteit van werken in de bos-, natuur- en landschap sector. Download het certificaat hier.

Erkend leerbedrijf (BBL/BOL)

Veluwenkamp vindt het erg belangrijk vakbekwame en goed opgeleide medewerkers aan de arbeidsmarkt af te leveren. Daarom bieden wij verschillende leerplekken aan voor studenten op meerdere terreinen. Volandis is het kennis- en adviescentrum voor het opleiden en ontwikkelen van personeel in de bouw en infra. Veluwenkamp is erkend leerbedrijf voor o.a. BBL/BOL Middenkaderfunctionaris Infra, Machinist Grondverzet en Uitvoerder. Binnen de groen- en cultuurtechniek zijn wij erkend voor het begeleiden tot Medewerker Groen- en Cultuurtechniek en Opzichter/Uitvoerder Groene Ruimte en tevens bieden wij leerplekken tot Vakbekwaam Medewerker Groen- en Cultuurtechniek. Daarnaast zijn we erkend als leerbedrijf op het gebied van de Administratie en de Monteursopleiding.

CO2 reductie: CO2-prestatieladder

De Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen (SKAO) is verantwoordelijk voor CO2 prestatieladder. Veluwenkamp is actief bezig op de derde trede van de CO2 prestatieladder (www.skao.nl). Download het certificaat hier.

Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist voor Aannemers: VCA

Het VCA-systeem wordt beheerd door de Stichting Samenwerken Voor Veiligheid (SSVV), een onafhankelijke stichting ter bevordering van de veiligheid, arbeidsomstandigheden, het milieu en de competenties van de leden. Download het certificaat hier.

Kwaliteitsmanagement systeem ISO certificaat 9001

Het ISO certificaat is uitgegeven en onderworpen aan jaarlijkse evaluatie door TUV Nederland. Download hier het certificaat.